Contacteer ons: info@baby-spa.be
Bel ons: 0468232018
Close
0468232018
info@baby-spa.be

Baby Spa

Over ons

Wij zijn een jong koppel dat onze dromen nastreeft. In oktober 2016 zijn we trotse ouders geworden van ons zoontje Dean.
Na een moeizame bevalling bleek 5 weken na zijn geboorte dat heel wat spieren vast zaten. Ook had Dean enorme last van krampen. Wij hebben hem laten behandelen bij een osteopaat en kregen na een achttal sessies een super gelukkig kindje in de plaats! Zelf zijn we opzoek gegaan naar wat ouders in een gelijkaardige situatie kan helpen en willen we wederom gewoon een zalig ouder- babymoment aanbieden. En zo is onze baby wellness  tot stand gekomen. Verder bezitten we volgende diploma’s/certificaten om jullie met kennis van zaken te kunnen onthalen in onze Baby Spa te Boom: opvoeder-begeleider, Baby Yoga en levensreddend handelen voor kinderen.

Babywellness bij Baby Spa (spa en yoga)

Hier kunnen jullie kleine ukjes vrij bewegen in een professioneel ontworpen spa doormiddel van een speciale drijfband rond hun nekje.

Info

Buiten dat het masseren en bewegen een heerlijk moment is, stimuleert het de neurologische-,motorische- en emotionele ontwikkeling van je baby.

Units

wij beschikken over een microgolf oven waar je gerust het flesje van je baby kan opwarmen, Een zwemluier krijg je bij ons, een zwemring krijg je...

Onze diploma’s

Opvoeder-begeleider, babymassage en levensreddend handelen voor kinderen.

Openingsuren

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: op afspraak
  • woensdag: op afspraak
  • donderdag: op afspraak
  • vrijdag: gesloten
  • zaterdag: op afspraak
  • zondag: op afspraak

Antwerpse-straat 30B, 2845 Niel

Prijs

Combinatie van 25 minuten spa & 20 minuten yoga
€ 59
Boek Online
Baby Spa

Heerlijk wellnessen, komt de gezondheid en ontwikkeling van je baby ten goede! Wij bieden hydrotherapie en yoga aan voor baby’s van 0 tot 6 maanden.

Openingsuren

Maandag en vrijdag: Gesloten
Dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag: op afspraak

Contact

Antwerpsestraat 30B 2845 Niel
Email: info@baby-spa.be
Telefoon: 0468232018

Nieuwsbrief

Baby-spa.be © 2017 All Rights Reserved. Created By ITcreation.be | algemene voorwaarden

links