Bel ons: 0468232018

Wellness voor baby´s

(van 14 dagen tot 6 maanden oud)

Een combinatie van 25 minuten spa en 25 minuten babymassage/babyyoga


´´Met jouw baby naar de wellness? klinkt gek, maar het kan!´´

hoe ziet een sessie eruit?

Jouw baby geniet eerst van 25 minuten hydrotherapie in een speciaal ontworpen spa. Jouw kleine uk kan autonoom drijven en trappelen in het water door middel van een drijfring (CE-gemarkeerd) rond zijn/haar nek. Jouw baby ondervindt geen last van de ring die rond zijn/haar nek bevestigd zit omdat jouw baby zo goed als gewichtloos is onder water. Het warme water is chloorvrij omdat chloordampem schadelijk zijn voor    de kwetsbare longen van baby´s.

“Naast heerlijk genieten worden klachten zoals: krampen, reflux, obstipatie en vastzittende spieren verlicht!´´

 

Nadien volgt 25 minuten babymassage/babyyoga. Hierbij worden verschillende massage- yogatechnieken aangeleerd om fysieke ongemakken zoals krampen, reflux, obstipatie en vastzittende spieren te verlichten. De technieken worden voorgedaan door een ervaren babymasseur op een pop. De bedoeling is dat mama of papa zijn/haar eigen baby masseert, op deze manier voel je zelf aan welke technieken jouw baby leuk (of minder leuk) vind. Babymassage zorgt voor een versterking van de band tussen ouder en baby!

 

 

Na een sessie bij Baby Spa zal jouw baby lekker en lang slapen door de grote inspanning dat hij/zij geleverd heeft!

 

Hoe kan je jouw baby het best voorbereiden op een sessie bij Baby Spa?

Jouw baby zal het meest genieten van zijn/haar welnessmoment wanneer hij/zij niet moe of hongerig is! wij raden aan jouw baby 30 minuten voor aanvang van de sessie te voeden. een dutje voor de sessie is ook een must.

 

Hoelang duurt een sessie bij Baby Spa?

Een wellnessmoment duurt ongeveer 50 minuten. na de sessie heb je nog de tijd en ruimte om je baby te voeden moest dit nodig zijn. wij beschikken over een microgolfoven waar je het flesje of de groentenpap van jouw baby gerust kan opwarmen. Borstvoeding kan privé gegeven worden moest je dit wensen.

 

Wat moet je meebrengen naar onze Baby Spa en wat verkrijg je bij ons?

Het gebruik van een zwemluier, handdoeken, een drijfring, massageolie en bodylotion zitten in de prijs inbegrepen. zelf moet je enkel een propere luier en billendoekjes meebrengen.

 

Waarom heeft een sessie bij Baby Spa zoveel baat bij de gezondheid/ontwikkeling van jouw baby?

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat baby´s tot 6 maanden te weinig bewegen. Door de unieke vorm van hydrotherapie dat wij aanbieden kan jouw baby vrij en autonoom bewegen. Dit geeft zijn/haar ontwikkeling een boost, je zal zien dat jouw baby (na meerdere sessies bij Baby Spa) zich meer en meer vertrouwt voelt in het water en hierdoor zal experimenteren met heel wat bewegingen. verder worden zowel tijdens het spa moment als tijdens de babymassage en babyyoga fysieke klachten verlicht. na een sessie bij Baby Spa zal jouw baby enkele uren tot dagen krampvrij zijn!

 

Wij kijken er alvast naar uit jullie te begeleiden in deze unieke uitstap!